Om oss

 

Matgrossisten ble stiftet av gründerne  Gøran Asphaug og Christopher S. Jakobsen i 2012, som har jobbet sammen i restaurant-og matbransjen siden 2001.Portrett av Gøran asphag og Christopher s Jakobsen

 

Vi distribuerer kvalitetsvarer til storhusholdningen i hele  Nordland samt store deler av Troms og Finnmark. Vår visjon er ikke bare å levere kvalitetsprodukter til kunden, men også å være tilstede dersom det er behov for kursing eller events. Til sammen innehar vi stor kunnskap innenfor de fleste områder i matverden, og har etter hvert også opparbeidet oss gode leverandører og har tilknytning til de store vinhusene i Europa.

 

Våre hovedleveranser består i alt fra fersk fisk, kjøtt og skalldyr til vårt  store sortiment av frukt og grønnsaker samt det meste av tørrvarer. I tillegg må nevnes vårt 400 kvadratmeter store alkohollager hvor du finner kvalitetsvarer innenfor øl, vin og brennevin.

 

Matgrossisten skal være bindeleddet mellom dine behov og de ulike leverandørers tilbud. Vår oppgave er å sørge for at du som kunde oppnår konkurransefortrinn i ditt marked ved å alltid ha tilgang til det beste av lokal og kontinental mat.

 

Vi er og har alltid vært opptatt av mat og dens bruksområder. Vårt strategiske fundament bygger på den kunnskap og erfaring som vi som ledere og som våre samarbeidspartnere har utviklet i samspillet med våre kunder over en rekke år. Vi tror at et bredt sortiment av kvalitetsprodukter - som leveres via et godt distribusjonsnett betyr mye for våre kunder.

 

Vår markedsstrategi preges av høy leverandør- og kundefokus. Vi strekker oss langt for å tilfredsstille de ulike behov våre kunder måtte ha.