Kjemikompetanse As

Om Kjemikompetanse As

Kjemikompetanse AS ble startet våren 2015.
 
Selskapet har forhandler/distributør - avtale med en stor internasjonal produsent av kjemikalier til vaskeri - renhold - personlig hygiene - mat og næringsmiddel - industri.
 
Produsenten er Christeyns ( www.christeyns.com ) , og er et privateid selskap med hovedkontor i Gent, Belgia.
 
Kjemikompetanse As skal være en aktiv samarbeidspartner, som sammen med sine kunder og samarbeidspartner skal søke de beste løsninger for kunden, både for å sikre optimale prosesser, god kvalitet, samtidig som at det skal være økonomisk fordelaktig.
 
Alle kunder og samarbeidspartnere skal til enhver tid føle seg trygg på at de får nødvendig hjelp og oppfølging, for optimale løsninger. 
 
Gjennom forhandler/distributør-avtalen med Christeyns har Kjemikompetanse As tilgjengelig kjemikalier og produkter som vil kunne dekke alle behov, og samtidig ha tilgang til det ypperste av kompetanse innenfor alle segmenter.
 
Christeyns har mer enn 800 ansatte worldwide, og gjennom dette nettverket vil det være tilgang til kompetanse innenfor alle fagfelt.
 
Bjørn Asphaug som eier og driver Kjemikompetanse AS har mer enn 2o år`s erfaring og kompetanse innenfor vaskeri, i tillegg til over 3 år som ansatt i Lilleborg, innenfor salg av kjemikalier.
 
I tillegg til rent salg av kjemikalier, tilbyr også Kjemikompetanse As konsulenttjenester.

Historie

Produkter

Kommer snart..

Kontakt Kjemikompetanse As

TLF: 40037647

bjorn@kjemikompetanse.no

Tilbake til leverandører